UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 6 ianuarie 2009

PSD la GUVERNARE fara nimic...

Se zvoneste cacandidati la functia de prefect se afla Radu Moisin, Florin Stamatian,Darius Pintilie si Gheorghe Benea. Aceleasi surse sustin ca cele mai mari sanse le are Gheorghe Benea, fost candidat la functia de senator in Colegiul numarul 3, care a acceptat sa se inscrie in PD-L cu conditia obtinerii unei functii de secretar de stat sau a celei de prefect. Benea a fost membru PD si liderul filialei din Dej pana in 2002, cand a trecut la PSD cu toata organizatia, pentru a reveni in PD-L in aceasta toamna. Ceva normal la PD-L cu traseismul la ciolan.
Functia de prefect revine PD-L-ului conform "tratatului" iar cele doua functii de subprefect revin PSD, care isi va mangaia astfel orgoliile ranite la maximum dupa ce a fost "sarit" din lista secretarilor de stat. Pentru cele doua functii sunt avuti in vedere Mircea Jorj, Vasile Cosma si Ioan Morar, fiul primarului din Dej.
Mircea Jorj are avantajul experientei in administratie, el fiind reprezentanul Ministerul Turismului in teritoriu si apoi secretar al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.
Profesorul Cosma a iesit pe locul trei in Colegiul numarul 2 pentru Senat. Morar se bucura de sprijinul tatalui sau, singurul reprezentant al PSD care a castigat o primarie in mediul urban si de cel al deputatului de Dej, Cornel Itu, colegiu in care partidul a obtinut cel mai mare numar de voturi.