UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 23 decembrie 2008

NOUL GUVERN


Calin Popescu-Tariceanu si Emil Boc au semnat protocolul de predare-primire a documentelor privind gestionarea activitatii Guvernului, precum si a problemelor aflate in curs de rezolvare. Premierul Emil Boc si-a preluat atributiile de sef al Executivului si s-a instalat in biroul din Palatul Victoria.
Emil Boc si membrii cabinetului sau au primit ieri votul de investitura din partea Parlamentului si au depus juramantul in fata presedintelui Traian Basescu. Cabinetul Boc va avea astazi, la orele 14.00, prima sedinta de Guvern.
Basescu a spus ca acest Guvern este 100% al Romaniei. "In 2004 am mai investit un Guvern despre care se credea ca este al Romaniei, dar spre sfarsit a devenit partial Guvernul lui Fenechiu, partial Guvernul lui Patriciu, partial al nu mai stiu cui. Va cer sa ramaneti Guvernul Romaniei", a mai afirmat Basescu.Basescu a uitat de aceasta data sa-l etaleze si pe Voiculescu "motanul ", se pare ca a uitat de acuzatiile aduse acestuia pana acuma.Boc va pleca la Bucuresti si cu Stefania Ferenc, Radu Moisin, apropiati lui, dar si Marius Merca, realizator de emisiuni radio.