UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 15 decembrie 2008

CLUJUL CAUTA PRIMAR


In urma cu ceva timp spuneam pe blogul meu ca in toamna vom avea noi alegeri la Cluj,uni au ras de mine insa uite ca s a adeverit acest lucru.Un lucru bun,decat sa coduci din avion e mai ok asa.Eu sper ca va face ceva si pentru Cluj(dar nu asa cum a facut pentru localitatea natala,Rachitele,adica nimic).Si sper ca nu-si va duce si la Bucuresti acei consilieri personali care semnau actele in locul dansului.
SA VEDEM CINE VREA LOCUL VACANT ...
UDMR fara candidat.
UDMR Cluj nu are de gand sa se inscrie in aceasta cursa. Viceprimarul Laszlo Attila, presedintele filialei clujene a acestei formatiuni politice, a precizat ca nu are de gand sa participe la eventualele alegeri anticipate, singura preocupare a sa fiind sa existe o "reprezentare la cel mai inalt nivel in viitorul Guvern al Romaniei
Lapusan, din nou in lupta electorala. De asemenea, liderul PSD Cluj-Napoca si fost candidat la functia de Primar la alegerile din iunie, a declarat ca nu este inca momentul sa se poarte discutii pe aceasta tema. "In momentul in care vedem exact ce se intampla, vom lua o decizie. Nu putem pune caruta in fata boilor", a spus Lapusan.Alte surse ale PSD-ului il arubca pe Vasile Puşcaş in lupta.
Liberalii au mai multe variante.Presedintele PNL Cluj si senator ,Marius Nicoara,deputatul Horea Uioreanu, consilierul local Steluta Cataniciusi cel mai ok pentru acest mandat Lucia Morariu, actual secretar de stat in Ministerul Turismului.
PDL-ul din surse neoficiale dar din interiorul PDL-ului merg pe mana viceprimarului Sorin Apostolu.
Ramane de vazut cine va fi.
VREAU SA REAMINTESC FAPTUL CA O LUNA DE ZILE IN TIMPUL CAMPANIEI LOCALE DOMNUL EMIL BOC SUSTINEA SUS SI TARE CA NU VA PLECA LA BUCURESTI,CA NU VA LACA CLUJUL,SI ASA MAI DEPARTE.
ADIO STOLO...
Din punctul meu de vedere Stolojan este intr-o cadere continnua si nu-si va mai reveni,dupa aceasta decizie nu-i ramani nimic de facut decat o pensionare si plecarea de la ciolan.