UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 20 decembrie 2008

CATEVA REACTII LA ADRESA LUI VOICULESCU

În ciuda nemulţumirilor legate de propunerea Alianţei PSD+PC, Dan Voiculescu a fost ales vipreşedinte la Sena, împreună cu ceilalţi nominalizaţi ai partidelor pentru Biroul permanent al acestei camere legislative: Crin Antonescu (PNL), Alexandru Pereş (PDL) şi Anca Boagiu (PDL).
În favoarea acestor propuneri s-au înregistrat 83 de voturi, iar doi senatori s-au pronunţat "împotrivă".
REACTII
*Basescu a trimpitat si nimic nu a rezolvat,,in fiecare an sa dat in barci cu politica lui, a vrut sa distruga pe cei cu imagine dar nu ea mers'''''';;;;;;;;; o sa ramii mic domn basascu la anul
*Voiculescu a ales vicepres cu 83 de voturi si 2 impotriva...ce mai vreti fratilor? functiile astea se negociaza...asa cum il avem pe boc premier ( halal premier), il avem si pe felix vicepres al senatului!! fara psd-pc- basescu nu putea conduce tara- pe Biruinta lui!
*PC ar fi trebuit eliminata ca si UDMR ! Cu atat mai mult cu cat nu vad ce cauta o ,, adunatura" de 1-2 % ,in Parlament !?. Legea electorala ar trebui sa interzica aliantele dinaintea alegerilor. Cine vrea sa se alieze, s-o faca DUPA ALEGERI .
*Circul era pregătit de când a făcut PSD alianţă preelectorală cu poluţia, ăstaaaaaa, soluţia imorală:)) Ş-abia o comise Zeus... ce mai freamăt, ce mai zbucium! Camera vui de zgomot, şi de pile, şi de cvorum... DAN BÂZDÂC, nu Băselu l-a pus pe Voiculescu unde e acum, ba chiar niţel dimpotrivă, nu ştie cum să-l scoată în off-side, de aici circul de azi din sena.
*Uluitor ! PC are CINCI parlamentari, dintre care DOI vicepresedinti, unul la Senat, altul la Camera ! Atat de mult fac Mustatile (pardon, Antenele) Motanului ?
*NU CREDEAM IN VIATA MEA SA TRAIESC O ASEMENEA SITUATIE, O NENORICIRE DE SECURIST ALES CA SA SCAPE DE JUSTIIE, SUCCES ROMANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RUSINE DOMNULE BASESCU NE PACALITI FARA SA VA fie frica de dumnezeu8..................11111!!!!!!! mai puteti resoira,n n
Acestea sunt cateva din reactiile cetacenilor tari noastre.