UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 22 octombrie 2008

"URSOAICA" Lavinia Sandor , da sau nu deputat

Biroul Electoral Muncipal Bucureşti a respins candidatura Laviniei Şandru, ca independent, pentru un mandat de deputat în Sectorul 5, motivaţia fiind că aceasta a depus doar o listă originală şi trei copii legalizate cu semnături, în loc de patru exemplare originale.
"Mă aşteptam la această situaţie, pentru că noi am fost persecutaţi tot timpul din 2005, numai că această decizie, evident împotriva mea, ca persoană, şi împotriva PIN, ca partid, la limită, putem spune că răstoarnă anumite principii ale statului de drept. Mă refer la faptul că nu mai au valoare copiile autentificate la notariat", a declarat, Lavinia Şandru.
Ea a mai anunţat că va contesta decizia BEM la Tribunalul Municipiului Bucureşti, unde se aşteaptă să câştige dreptul de a candida la alegerile parlamentare din noiembrie.
Deputatul Lavinia Şandru
a anunţat, marţi, că îşi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 – Cotroceni, după ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepreşedinte, şi a afirmat că intenţionează să ducă în viitorul Parlament spiritul partidului.
Ma intreb: oare de ce a demisionat?
Nu de mult era foarte dedicata ursului si din senin demisioneaza,ceva gen Stolo in urma cu 4 ani...