UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 31 octombrie 2008

CRIZA SI HAOS


In judetul Cluj, au fost deja concediati aproximativ 5.000 de oameni. Pe 7 noiembrie, la Bruxelles, este programat un summit al liderilor tarilor membre UE, unde se va discuta despre solutiile pe care le vor propune la summit-ul mondial programat pentru 15 noiembrie in Statele Unite ale Americii. Cred ca presedintele Traian Basescu trebuie sa invite partidele politice la consultari pe aceasta tema si a programului de redresare economica si sociala a Romaniei.Ne aflam in fata unei crize economice si Basescu "totul e ok",nu e cazul la noi,acest om ori isi bate joc de noi ori suntem noi prosti.Vreau sa reamintesc faptul ca in mandatul presedintelui CJC Cluj ,Marius Nicoara nu a fost probleme de acest gen ba mai mult a promis locuri de munca mult peste forta de munca in timp ce Boc promitea FILARMONICA.SPER CA LA ALEGERILE PARLAMENTARE CLUJENI SA NU VOTEZE DE DRAGU DE AL VEDEA PE BOC LA TELEVIZOR.
FAC UN APEL LA TINERETUL CLUJAN DE A S I DESCHIDE OCHII INAINTE DE A PUNE STAMPILA PE BULETINUL DE VOT SI SA SE UITE LA REALIZARI NU LA PROMISIUNI CARE TOT VIN DE 18 ANI.
Vreau sa precizez faptul ca un ultimile zile numai eu am auzit de peste 10 firme care au dat oameni afara s a u au inchis portile.