UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

vineri, 29 august 2008

Tinerii liberali discuta la Costinesti despre votul uninominal



Tineretul National Liberal, organism complementar al PNL, care a ales Costinestiul pentru a discuta despre votul uninominal si despre programul politic al partidului.
Tinerii liberali ii au alaturi pe Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii, Cristian David,ministrul Administratiei si Internelor, Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, ministru pentru IMM si profesiuni liberale, si pe Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor. Fiecare dintre acestia va avea alaturi un candidat pentru alegerile din 30 noiebrie, va sustine o prelegere si va raspunde intrebarilor colegilor mai tineri. Pe langa acestia, la Costinesti sunt prezenti in calitate de invitati speciali lideri ai organizatiilor tinerilor liberali din tarile Uniunii Europene.
Sambata va fi prezent la scoala de vara a TNL si presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, primul ministru al Romaniei.
La scoala de vara de la Costinesti participa cate doi reprezentanti din fiecare judet, din Cluj fiind delegati Ioan Baldea si Mihai Teaha.