UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 29 iulie 2008

UDREA face orice ...pentru a s i face reclama

După ce Elena Udrea le-a reproşat membrilor CNA că nu reacţionează atunci când televiziunile o prezintă doar în costum de baie, acum compară apariţiile sale din presă cu dispariţia Elodiei. Pe blogul personal ea scrie că: "Dacă astăzi vrei să apari în presă, fie scrisă, fie audio-vizuală, ai două variante: declari că ştii unde este Elodia sau vorbeşti despre Elena Udrea." Supărată pe acest tip de popularitate, Elena Udrea anunţă că este decisă să dea drept la replică pe site-ul personal tuturor materialelor care apar în presă.
"Pentru că nu există zi în care să nu apară o ştire referitoare la mine, m-am decis să deschid o nouă secţiune pe site. Anume, cea în care dau dezminţiri şi îmi exprim dreptul la replică, pe care presa noastră nu îl prea respectă, sau răspund întrebărilor cetaţenilor legate de lucruri care s-au spus despre mine şi care nu le sunt clare, sau despre care pur şi simplu vor să afle şi punctul meu de vedere."
Pentru început, Elena Udrea ţine să dezmintă informaţiile apărute în două ziare centrale, informaţii privind candidatura sa la alegerile parlamentare şi relaţiile cu Radu Mazăre.