UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

sâmbătă, 12 iulie 2008

PSD Cluj merge tot pe Lapusan

Singurul candidat pentru functia de presedinte al organizatiei municipale PSD, Remus Lapusan, a fost reales în functie la Conferinta Extraordinara a social-democratilor din Cluj-Napoca.
Fost candidat pentru Primaria Clujului, demisionat de la sefia organizatiei municipale in urma rezultatului slab de la alegerile locale, Remus Lapusan a reusit sa fie reconfirmat in functie.
Cu aceeasi ocazie au fost alesi membrii Consiliului Municipal, 85 de membri, si cei sapte vicepresedinti alesi. Vicepresedintii raman Gabriel Oniga, lider al organizatiei de tineret si Delia Vitan, presedinta organizatiei de femei.
In ciuda rezultatelor slabe si a demisiei sale, noul presedinte al PSD Cluj-Napoca a reusit sa vada si partea plina a paharului. „Am avut si rezultate foarte bune in Zorilor, de exemplu, care este cartierul lui Boc. Am avut o sectie de votare unde am scos 20%”, a mentionat Lapusan.
Si tot in Zorilor a fost si o mica masa festiva dupa alegerii.pe o terasa studenteasca ,sarbatoriinde cu multi pufuletii ba chiar un colec PSD-ist a venit cu berea rece in punga direct din Cora desi pe terasa se practica preturi foarte mici pentru studentii.Domnul Lapusan nu a stat pana la sfarsitul chefului, insa colegii lui s a u distrat un pic,au discutat despre demisii:"un soc pentru Bucuresti demisiile de la Cluj" vorbea un PSD-ist.
Domnul Rus patronul/seful localului isi certa angajatii ca nu fac servirea buna la masa principala...ba mai mult s a oferit sa puna pe masa un sac de pufuleti pentru colegii dansului de partid,pentru a sarbatori realegerea lui Lapusan.