UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 15 iunie 2008

Si in Bontida, PDL-isti exagereaza

Turul II al alegerilor locale pentru Primaria Bontida a impartit localitatea clujeana in doua tabere. Pentru scaunul de primar al Bontidei se lupta in turul II candidatul PNG-CD, Emil Carhat, si cel al PD-L, Vasile Baciu, candidat ce in primul tur a obtinut opt voturi in plus fata de rivalul sau.
Prezenta la vot in comuna clujeana este scazuta, spun membrii sectiei de votare numarul 1, care se confrunta cu aceleasi probleme ca si in primul tur de scrutin: o serie de alegatori cer sa fie insotiti in cabinele de vot deoarece nu stiu sa citeasca buletinele de vot. "Pana la aceasta ora, au votat circa 700 de oameni din cei 2527 inscrisi pe listele de alegatori. De data aceasta, oamenii nu au mai fost adusi al vot cu masina", ne-a spus presedinta sectiei de votare din Bontida, Mihaela Maier.
In fata Primariei, unde este amenajata sectia de vot, s-a postat de dimineata un grup de aproximativ 30 de persoane ce poarta haine portocalii. "Sunt tinuti pe palme de cei din PD-L si dau sfaturi celor veniti la vot", sustine un satean, referindu-se la portocaliii din fata sectiei de vot. Omul sustine ca grupul primeste bani si foloase materiale pentru a-I indruma pe cei care intra in sectie cum sa voteze.
In jurul orei 16.00 a sosit la Bontida si deputatul clujean PD-L, Petru Calian, care s-a intretinut cateva minute cu localnicii in portocaliu pe terasa unui bar din apropiere, semn ca alegerile din turul II se desfasoara in perfecta normalitate.
Este chia foarte penibil,imi aduc amine ca in urma cu 4 ani Deputatul Calian,era foarte stresat ca in apropiere de o sectie de votare era un benar cu UDMR-ul ,oare azi de ce nu sa simtit jenat cand si-a vazut portocalele in Bontida chiar in ziua alegerilor.
SA VA FIE RUSINE! SUNTETI CHIAR NESIMTITI,TRASEISTI...!!!!