UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 13 aprilie 2008

Stolojan: PDL este deschis oamenilor competenţi şi integri, inclusiv din PSD


Chiar dacă a criticat social-democraţii, Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele PDL, susţine că în partidul pe care îl conduce ar putea fi primiţi şi acei PSD-işti ce se dovedesc competenţi şi integri.
Theodor Stolojan a participat, sâmbătă, la Galaţi, la lansarea candidaţilor PDL la alegerile locale, unde cel desemnat să reprezinte partidul în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean este Marius Necula, fost consilier local, subprefect şi prefect din partea PSD.
Întrebat cum ar trebui interpretat politic acest semnal, adică dacă social-democraţii care se alătură PDL vor primi funcţii, Stolojan a răspuns că poarta partidului e deschisă şi social-democraţilor.
"PDL e un partid deschis către oameni competenţi şi care au integritate, iar dacă sunt oameni din PSD care au aceste calităţi şi doresc să vină la noi, sigur că fiecare organizaţie a Partidului Democrat Liberal are competenţa de a judeca asemenea situaţii", a spus Stolojan.
Necula s-a scuzat spunând că nu a venit direct din PSD, ci din fruntea unui ONG creat de el, numit "Mişcarea independentă".
"Eu nu am venit de la PSD direct în PDL pe o anumită funcţie. Ştiţi foarte bine că am trecut prin purgatoriul societăţii civile după ce am demisionat din PSD pe principii de etică şi moralitate", susţine Marius Necula.
Stolo tot nu a uitat de PNL,se observa dupa cravata albastra in comparatie cu BOC care o are portocalie....