UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

luni, 7 aprilie 2008

Stolo critica ......taxa auto

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a criticat, luni, "demagogia" Guvernului care continuă să susţină că taxa de primă înmatriculare este "pentru protecţia mediului", democrat-liberalul arătând că aceasta "protejează interesele importatorilor de maşini noi din România".
"Din nou asistăm la ceea ce Călin Popescu Tăriceanu a învăţat foarte bine, şi anume cum să apere interesele unor grupuri de interese, prin prelungirea legii în vigoare privind taxa de primă înmatriculare", a declarat Theodor Stolojan.Dar sa nu uitam ca si apropiati a domnului Stolojan precum si a PSD-ului au ditamai reprezentante de masini si pun pariu ca sunt foarte dezamagiti...
El a menţionat că, deşi Guvernul a ieşit cu un proiect de lege, o nouă taxă care ţine seamă de protecţia mediului, premierul Tăriceanu "face totul pentru a prelungi aplicarea unei taxe nedrepte respinse de populaţie şi în neconcordaţă cu legislaţia europeană".
"Îi solicităm premierului să abroge de urgenţă acele prevederi total aberante şi să adopte măsura de restituire integrală a sumelor plătite de cetăţeni pentru taxa de primă înmatriculare:, a spus Stolojan.
Prim-vicepreşedintele PDL a criticat "demagogia Guvernului, care continuă să susţină că legea în vigoare este pentru protecţia mediului, când de fapt este în neconcordanţă cu cerinţele UE, şi nu este decât o lege care în mod evident a protejat interesele importatorilor de maşini din România".
Constat ca Stolojan se infunda singur im "mocirla" c a acum 4 ani cand pe ultima suta de metri renunta din cauza "unor probleme medicale"