UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 23 aprilie 2008

PNL de vina ca Oprescu nu s i a evaluat bine semnaturile,dupa spusele lui Geoana

Mircea Geoană, preşedintele PSD, a declarat în legătură cu respingerea cadidaturii lui Sorin Oprescu de către Biroul Eelectoral Municipal că probabil va exista o încercare de politizare a acestei chestiuni.

"Dacă există cumva vreun gest malefic undeva în spatele subiectului Sorin Oprescu atunci probabil trebuie căutată cauza către cei ce au organizat strângerea de semnături şi, de ce nu, către cei care reprezintă structurile statului. Şi mă refer şi la PNL şi la PD-L, care au candidaţi îngrijoraţi de evoluţiile candidaturilor de la Bucureşti", a precizat lidetul PSD.
El a subliniat totodată că PSD susţine un singur candidat pentru Primăria Capitalei în persoana lui Cristian Diaconescu.
Sorin Oprescu s-a înscris marţi ca independent în cursa pentru Primăria Capitalei, după ce luni a demisionat din PSD. Candidatura lui Sorin Oprescu a fost însă respinsă de BEM, fiind invalidate 4.982 de semnături de susţinere.
Am impresia ca Geoana ar sta pe doua scaune,si cu Oprescu si cu Diaconescu .Oare ce se va intampla daca castiga Oprescu alegerile,pun pariu ca se reinscrie in PSD ba mai mult si cu o functie de conducere in partid ca...asa e la PSD...