UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 25 martie 2008

Mona Musca se intoarce

Preşedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, la finalul şedinţei BPN, cã dacã Mona Muscã îşi va manifesta intenţia de a reveni în PD-L şi de a candida, în sistemul de vot uninominal, în Parlament, el îşi exprimã disponibilitatea de a discuta despre acest lucru în Biroul Permanent Naţional.

Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat cã a avut, personal, o colaborare foarte bunã cu Mona Muscã în perioada 2000 - 2004. “îmi amintesc cu mare plãcere de colaborarea politicã pe care am avut-o şi de susţinerea reciprocã în foarte multe proiecte de interes public, general”, a spus el.

Boc a precizat cã nu ştie care este intenţia Monei Muscã, pentru cã nu a avut nici o informaţie despre vreo intenţie publicã a acestea de a reveni sau de a candida la Parlament din partea PD-L, aşa cum a apãrut în presã, dar dacã acest lucru se va întâmpla democrat-liberalii vor “aborda cu toatã seriozitatea o asemenea solicitare”.

întrebat cum comenteazã declaraţiile vicepreşedintelui PD-L Sorin Frunzãverde, care şi-a manifestat opoziţia faţã de revenirea Monei Muscã în PD-L, Boc a spus: “Se numeşte Partidul Democrat Liberal acest partid, este firesc sã poatã fi şi pãreri şi opoziţii”. Emil Boc a ţinut sã menţioneze cã “nu existã nici un fel de discuţii sau o decizie politicã în BPN şi nu a fost niciun fel de abordare pe acest subiect”.