UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

miercuri, 5 martie 2008

Bogdan Boza a fost exclus din PDL Sector 1

Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Băsescu la alegerile din 24 februarie pentru funcţia de secretar general al OT PDL, a fost exclus, marţi, din organizaţia PDL Sector 1, pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului.
Conducerea organizaţiei de tineret a PDL Sector 1 a decis, marţi, în unanimitate să îl excludă de Bogdan Boza din filiala PDL a acestui sector. Eventuala decizie de exludere din PDL a lui Boza poate fi luată doar de Consiliul de Coordonare al PDL Sector 1.

"Din acest moment nu mai sunt membru PDL Sector 1. Am fost exclus din organizaţie pentru că am adus grave prejudicii de imagine partidului, prin declaraţiile mele", a spus Boza.

El a spus că i s-a reproşat că nu s-a consultat cu organizaţia de tineret a sectorului înainte de a-şi anunţa candidatura la funcţia de secretar general al OT PDL.

"Cred că voi fi exilat, ca Ovidius la Constanţa", a susţinut Boza.

La rândul său, Ana Zvirid, preşedintele OT PDL Sector 1, a precizat că lui Boza i s-a retras calitatea de membru al organizaţiei de sector a democrat-liberalilor, dar că, "deocamdată", el este membru PDL.

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că nu recomandă excluderea lui Bogdan Boza din partid şi că nu ştie dacă Biroul Permanent al PDL Sector 1 se va reuni pentru a dezbate acest subiect.
Preşedintele PDL, Emil Boc, a susţinut că nu recomandă excluderea din partid a lui Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Băsescu pentru funcţia de secretar general al OT PDL, la alegerile din 24 februarie.