UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

duminică, 2 decembrie 2007

Haşotti: Sper ca la 1 Decembrie 2008 Băsescu să nu mai fie la Cotroceni



BUCUREŞTI / 12:28, 1.12.2007
Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că speră ca preşedintele Băsescu să demisioneze, iar la 1 Decembrie 2008 să nu mai fie la Cotroceni, referindu-se la declaraţia şefului statului care a spus că speră ca peste un an la Palatul Victoria să fie un premier competent.

"Preşedintele nu are de ce să se lamenteze, pentru că, o ştim cu toţii, el este factorul tuturor conflictelor din ultimii trei ani. Eu sper ca la 1 Decembrie 2008 domnul preşedinte Traian Băsescu să nu mai fie la Palatul Cotroceni, să-şi dea demisia", a declarat Puiu Haşotti.
"Dacă şi de Ziua Naţională a României domnul preşedinte s-a gândit să mai provoace încă un scandal, eu cred că singurul gest patriotic care i-a mai rămas la îndemână este să-şi dea demisia", a mai spus vicepreşedintele PNL.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la RRA, că speră ca pe 1 Decembrie 2008, de Ziua Naţională, să poată spune, printre altele, că la Palatul Victoria se află un premier competent, cu care să poată colabora.