UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

marți, 27 noiembrie 2007

Nicoara a cerut dizolvarea Biroului Permanent al filialei PNL

DECIZIE

Marius Nicoara renunta la conducerea PNL Cluj


Conducerea filialei judetene a PNL Cluj si-a anuntat ieri autosuspendarea. Gestul este o consecinta a rezultatelor slabe obtinute la alegerile pentru Parlamentul European de duminica, unde liberalii au fost alesi de catre clujeni intr-o proportie mai mica decit media pe tara.
Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, spera la un scor mai bun pentru partid la europarlamentare

„Este un gest de onoare“, a declarat presedintele filialei judetene a PNL si al Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, referitor la decizia de autosuspendare. El a explicat ca a hotarit sa renunte la functia de presedinte al PNL Cluj in urma rezultatelor slabe pe care partidul le-a inregistrat la scrutinul pentru alegerea europarlamentarilor. PNL a obtinut din partea alegatorilor in judetul Cluj doar 10%, in contextul in care media pe tara a fost de 13%.
Vicepresedintele PNL Cluj, deputatul Horea Uioreanu, a afirmat, la rindul sau, ca va fi alaturi de Nicoara in decizia pe care acesta a luat-o, la fel cum va fi intreaga conducere a filialei judetene. „E un lucru normal. Rezultatele obtinute la alegeri nu sint deloc multumitoare“, a spus ieri Uioreanu, explicind faptul ca tinta impusa de la Bucuresti a fost de 15%. Uioreanu a amintit ca, sub egida liberala, in Cluj au fost atrase investitii de anvergura. Mai mult, in judet, numarul penelistilor care ocupa functii de conducere in administratiile locale sau judetene nu este deloc de neglijat. Cei doi au solicitat conducerii centrale a partidului dizolvarea BPJ, dar au declarat ca urmatoarele actiuni vor fi luate in urma deciziei care urmeaza sa fie luata la Bucuresti.