UNGUR LIVIU ALIN

"NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE"

joi, 29 noiembrie 2007

Drumuri turistice in reparatii



Guvernul a inclus pe lista drumurilor nationale, judetene si comunale de interes turistic care vor fi reabilitate patru sosele din judetul Cluj. Lucrarile la o parte dintre acestea vor incepe in acest an.
Patru drumuri judetene care fac legatura cu tot atitea zone de interes turistic din Cluj vor fi renovate pina la sfirsitul anului viitor.
Lucrarile vor fi demarate pe baza unui program guvernamental destinat reabilitarii drumurilor frecventate de turisti. Doua dintre acestea, respectiv 44 de kilometri din DJ 107P Gilau – Somesu Cald – Marisel – Fintinele si 79 de kilometri din DJ 108 Albac – Poiana Horea – Belis/Fintinele – Huedin, sint programate pentru proiectare si executie pina la sfirsitul acestui an. Celorlalte doua le va veni rindul abia anul viitor. Acestea sint DJ 107R (Baisoara – Muntele Baisorii – Muntele Mare), pe o lungime de 70 de km, si DJ 764B (Valea Draganului – Lunca Visagului – Baraj Visag), pe o lungime de 25 de km.
Drumurile vor fi realizate pentru a se conforma standardelor europene si vor avea o latime de 7 metri. Modernizarea acestor trasee se inscrie in programul fixat de Consiliul Judetean si presedintele acestuia, Marius Nicoara, care a considerat prioritare lucrarile la drumurile din zonele cu potential turistic, cu precadere in zona de munte a judetului. OARE DE CE NU VEDE LUMEA SI ACESTE REALIZARI A GUVERNARI LIBERALE? SI MATOT INTREB...DE CE OARE?